Reparatii / Servicii

Mentenanță planificată pentru utilaje de maipulare/depozitare.

Oferim contracte de întreținere sau servicii planificate pentru toate tipurile si modelele de transpalete și echipamente de manipulare a materialelor.

Asiguram piese de schimb, asemenea oferim o gamă completă de roți motrice, roți de sarcină, roți, rulmenți și truse de etanșare pentru toate mărcile și modelele de transpalete manuale și electrice, stivuitoare și echipamente de manipulare.

Asiguram servicii la nivel național care să se potrivească tuturor cerințelor clienților, indiferent de locație.

IW Utilaje ofera o examinare detaliată pe toate tipurile de transpalete și alte echipamente de manipulare a materialelor și un raport emis pe fiecare echipament verificat. Acest lucru este susținut de o listă de verificare, așa cum se specifică în codul de practică aprobat.

Fiecare utilaj este apoi marcată cu data inspecției și data următoarei inspecții. Acest serviciu oferă o siguranta indeplina, știind că toate echipamentele dvs. sunt certificate și știind, de asemenea, că este acoperită obligația dvs. de a avea grijă de siguranță și conformitate.

Pe segmentul de anvelope industriale IW Utilaje asigura in colaborare cu parteneri de baza 4 buc prese mobile cu care putem deservi cu promptitudine fara concurenta solicitarile de presare/depresare de anvelope pline la clienti, la nivel national fara costuri de deplasare.

Pentru a afla mai multe despre modul în care serviciile oferite de IW Utilaje srl ar putea beneficia afacerea dvs., fie că este vorba doar de un transpalet sau o întreagă flotă, vă rugăm să ne contactați la tel: +40749209047 sau trimiteți-ne un e-mail la adresa office@iw-e.ro

cms-img

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare